3 håndværker-apps, der letter gør-det-selv-arbejdet

0
1817

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er masser af apps, der kan gøre det lettere at være gør det selv-mand. Nogle er gratis at hente, imens du skal betale et beskedent beløb for andre. Herunder får du 3 app-anbefalinger, der letter gør det selv-arbejdet.

Der findes efterhånden en app til ethvert formål. Gør det selv-arbejdet er ingen undtagelse, da du med den rigtige app kan få hjælp til stort set alle gør det selv-opgaver. Herunder får du et indblik i 3 essentielle af slagsen.

#1: WikiHow

WikiHow er en online-tjeneste, der fungerer som Wikipedia – bare for gør det selv-guides i stedet. Her kan du finde flere tusinde artikler, der omhandler forskellige gør det selv-projekter. App’en fås til både Android og iOS, og den er gratis at benytte sig af.

Nogle af dem er til dig, der skal reparere ting i eller på hjemmet, imens andre guides beskriver, hvordan du sammensætter en ret. Sidstnævnte er ikke det mest gør det selv-agtige, men ikke desto mindre er det et fantastisk og hjælpsomt bibliotek at have i lommen.

#2: Vaterpas

Endnu en fremragende app, som er helt simpel, men alligevel uundværlig, når først du har vænnet dig til at have den ved hånden. Det er de færreste, der render rundt med et vaterpas, og her er telefonen utroligt handy. 

Med denne app kan du nemlig få din telefon til at fungere præcis som et vaterpas. Det er smart, når du skal hænge hylder op, sætte læhegn, lægge havefliser eller noget helt fjerde. App’en er gratis og fås til både Android og iOS.

#3: My Measures & Dimensions

My Measures populær gør det selv-app, der udelukkende kan fås til Android – dog fås der en tilsvarende, der hedder Dimensions til iPhone. Apps’ne er beregnet til at tage billeder af det, du ønsker at måle, hvorefter du får målene. Det er smart, og så er begge apps gratis at hente.