3 Smarte apps til bilentusiasten

0
1774

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever efterhånden i et samfund, hvor der findes en app til alt vi lige kan komme i tanke om. Flere af de ting som der tidligere har være ansat professionelle personer ting findes der nu en app til. Dette gør uden tvivl vores hverdag nemmere og sjovere, og det er da også svært at forestille os en hverdag uden messenger, snapchat, instagram og alle de andre apps som de fleste af os render rundt med på vores smartphones. Når nu der findes så mange apps, så findes der selvfølgelig også et utal af smarte apps, man kan bruge til at gøre livet som bilejer nemmere. Herunder nævnes der 3 af de smarteste bilapps der kan downloades lige nu.

Mobilscan OBD

Et af de smarteste værktøjer som en bilmekaniker har til rådighed er en maskine som kan diagnosticere hvad der er galt med ens bil. Mobilscan OBD kommer uhyggeligt tæt på at kunne gøre det samme, så det varer nok ikke længe før der findes en app som kan. For at kunne benytte mobilscan skal man købe en adapter, som man skal tilslutte bilen. Så snart telefonen har tilsluttet sig adapteren begynder appen at analysere bilens tilstand, så man kan finde ud af om bilen mangler noget eller skal en tur forbi mekanikeren. Appen vil fx registrere om bilen mangler motorolie.

FDM Benzinpriser

Det kræver ofte meget tid og energi at danne sig et overblik over hvor og hvornår brændstoffet er billigst, dette kan man dog slippe for, hvis man blot downloader FDM Benzinpriser. Med FDM Benzinpriser kan man se priserne på brændstoffet fra de tanke som er i en radius på 10 km fra en. Det er brugerne selv som rapporterer priserne, og man vil ikke se de priser som er registreret for over et døgn siden.

Find min bil

De fleste kender følelsen af at have parkeret sin bil og så komme tilbage lidt tid senere uden nogen idé, om hvor man har parkeret. Dette kan Find min bil hjælpe med, da den registrere hvor man har parkeret, og så dirigerer appen en tilbage til bilen.