App til pillefyr

0
3170
Varme

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dit pillefyr kan styres af app

Med en smartphone og apps kan man gøre mange ting, det ved du sikkert allerede. Men nu kan du sørme også styre dit nye elektroniske pillefyr med en app. Ja du læste rigtigt, du kan styre hvordan dit pillefyr skal varme din bolig op. Du kan se mere her, hvis du vil vide mere. At styre dit pillefyr vha. en app kan lade sig gøre fordi, de nyeste pillefyr i dag er mere elektroniske, dvs. at det er elektronikken, som styre pillefyrets virke. Det kan sammenlignes med en computers styresystem. Styresystemet på en computer bestemmer også hvordan computeren grundlæggende skal operere og virke. De forskellige funktioner i de nye pillefyr kan vha. deres styresystem, styres via en app.

Du kan styre temperaturen uden at rejse dig op

Når du bruger en app til at styrepillefyret med, så behøves du ikke at stå ude ved det, for at installere forskellige funktioner. Dette kan nu klares inde fra stuen, soveværelset eller hvor du nu befinder dig. Det smarte her er at du kan styre temperaturen uden at forlade lokalet. Du tager simpelt bare din smartphone frem, åbner appen og siger at du gerne vil have det varmere eller køligere. Det har aldrig været nemmere at styre sit pillefyr, ej heller har det været mere digitalt. Og det er den vej det går med det meste, det bliver mere og mere digitalt, dette gælder også dit pillefyr.

Mere digitalt

Fordelen her er at du har mere og mere lige ved hånden. Din mobil er sjælendt mere end en armslængde væk og du kan derfor let række ud efter den. Din smartphone bliver mere og mere smart for hver dag der går, helt uden at du behøves at gøre andet end at downloade nye apps til den. Du kan med tiden komme til at styre flere og flere ting, det er der ingen tvivl om, spørgsmålet er bare hvor meget og hvornår.