Apps der styrer hele hjemmet

0
1926

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i et samfund, hvor apps i sandhed har overtaget vores dagligdag. I dag bliver der hele tiden lavet nye apps, og der findes ikke mange ting, som de ikke kan hjælpe os med. Før år 2007 og den første Iphone var app ikke et ord vi brugte i daglig tale, men det bliver det bestemt i dag. Der er flere børn som vokser op uden at vide, hvordan vi sendte beskeder til hinanden uden messenger, og hvordan vi så hinandens billeder uden instagram og snapchat. Men apps er ikke kun kommunikation og underholdning. Nogle af de mest nyttige apps er nemlig dem, som vi benytter i hjemmet.

Kontroller hjemmets belysning med din app

Det er stadig langt de fleste danskere som må op ad stolen, hver gang de skal tænde eller slukke lyset. Dette er dog ikke længere nødvendigt. Nu kan vi nemlig styrer samtlige lamper i hjemmet fra vores smartphones. Det gælder bare om at have det rigtige lyssystem og den rigtige app. Med dæmpbarer LED pærer vi også dæmpe lyset ved et tryk på en knap.

Styr hele hjemmets musik fra din app

Musik er en af de typer underholdning som aldrig forsvinder, uanset hvor udviklingen tager os hen. Musikken formår nemlig tilpasse sig, og i dag findes der et utal forskellige måder at høre musik på. Og vi kan bestemt også gøre det via apps. De fleste hører allerede musik fra Spotify, Tidal eller andre streamingservices, men med den rigtige app, kan vi nu også styre musikken i alle husets værelser. Dette kan fx gøres med Sonos eller air play fra apple.

Gør det varmere og koldere fra di smartphone

I de fleste hjem skal man enten hen til termostaten eller forbi samtlige radiatorer i hjemmet, hvis man vil ændre på temperaturen. Men med det rigtige system og den rigtige app, kan vi nu styre temperaturen i alle hjemmets rum fra sofaen af.