Apps som hjælpe dig med at sy

0
3788
Sy app stofgiganten.dk

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

 

Er du klar til at gøre dit sy-liv lettere?
Ville det ikke være dejligt at have adgang til dit syrum og dine ideer bare ved et tryk på en knap, især når du handler stof og andet sygrej?

Med de rigtige sy-apps er det nu muligt. Vi giver dig her en liste over sy-apps til iPhone og Android.

Teknologien er nået langt og hjælper os i hverdagen, selv med vores hobbyer.

Nu kan du holde fokus og have alt din sy-information samlet på din telefon , takket være disse sy apps.

 

Craftsy

Craftsy er en app til iPad eller iPhone, som giver dig adgang til nogen af ​​deres håndværkskataloger. App’en er gratis at downloade fra http://www.craftsy.com/apps. De tilbyder online håndværksundervisning i quiltning, syning, strikning, hækling, m.m,

Håndværk Candy

Craft Candy app har til formål at forbinde dig med lokale håndværk, mens du er ude i verden. Ved hjælp af GPS kan app’en fortælle dig, hvor du finder nærmeste sykurser, klubber og arrangementer. Du kan indsnævre søgningen efter håndværkstype, hvis du kun vil have sy-relaterede resultater. Det er endda et kor til at hjælpe dig med at finde det, du leder efter, og du kan bede om rutevejledning.

Stash Star Fabric

Stash Star Fabric hjælper dig med at organisere og hold styr på din samling-stof. Når du handler, ved du hvilke stoffer du allerede har, og hvor meget. Træk ikke dine tunge kasser stof ud, når du starter dit næste projekt. Lad Stash Star Fabric hjælpe dig med at planlægge.

Sew Awesome

Denne app giver dig mulighed for at gemme detaljer, billeder og noter om dine sy-ting, herunder stoffer, sy værktøjer og sy-projekter.

Vi håber, at disse sy apps vil hjælpe dig med at organisere og forenkle dit syliv.