Apps der sparer dig penge

0
2538

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der er faktisk mange penge og tid at spare i dagligdagen, hvis man vil udnytte sin smartphones potentiale. Og her tænker vi naturligvis på de små apps vi har downloadet. De fleste af os har måske allerede et par favoritter installeret, men markedet er ret stort. I det følgende vil jeg komme med mit bud, på et par gode apps, der kan gøre din hverdag nemmere eller billigere.

Momondo er min favorit til billigere ferier

Danske Momondo har været en lang succeshistorie. I 2017 købte det amerikanske firma “The Priceline Group” hele foretagendet for 3,7 milliarder kr. Tjenesten er stadig min favorit, når der skal søges på flyrejser, pakkerejser eller hoteller. Platformen er nem at navigere rundt på, enkel og hurtig. Med mulighed for oprettelse af prisagenter, så du kan følge helt specifikke afgange, når de falder og stiger. Den skal du helt sikkert hente ned på telefonen.

Deals har næsten altid et godt tilbud

Er der nogen der ikke er interesseret i at spare penge på oplevelser, kultur og mad. Nej det ville da være dumt. Hos deal.dk har du muligheden for at spare rigtig mange penge på deals. De skifter løbende med tilbud, og ofte kommer dine favoritter igen. Ofte kan du få en pizza til halv pris, eller en tur til massage. Er du også klar til Black Friday?

Find dine billigste dagligvarer

Minetilbud, er ligesom Momondo et prissammenlignings værktøj, og de sammenligner mange detailbrancher, store som små. Så hvis du gerne vil spare lidt på de daglige vareindkøb, så skal du næsten tjekke den ud.