Auping vil hjælpe med din søvn

0
1775

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ellers følger de gængse råd og sover 8 timer om natten, tilbringer vi en tredjedel af vores liv i sengen på at sove. Det siger derfor også sig selv, at det er ret vigtigt at vi båder ligger godt, og ikke mindts sover godt.

At sove godt er forbundet med mange ting. Der er både det psykiske, der handler om hvordan man har det. Er man eksempelvis stresset er det normalt, at man også sover dårligt. Det kan også være, at man har børn der holder en vågne af den ene eller anden grund.

Disse ting kan det være svært at ændre ved selv. De fysiske rammer er det lidt lettere at arbejde med. Her handler det eksempelvis om at vælge den rigtige seng, der passer helt rigtigt til en.

Der er rigtig mange, der ligger i en seng der enten er for hård eller for blød. Det vil Auping gerne lave om på. Den hollandske producent af luksussenge har nemlig lanceret app’en Better Days, der skal hjælpe med at give os en bedre søvn.

At købe en ny madras, og især hvis den er fra Auping, er ikke en billig affære. Som du kan se her, ligger Auping i den absolut dyre ende. Netop derfor er det også vigtigt, at man vælger den rigtige madras, så man får en der passer.

Hvad er det Better Days kan?

App’en indeholder blandt andet en såkaldt søvncoach, der hjælper dig med at vise hvordan du sover baseret på dit søvnmøster. Den indsamler oplysninger om, hvor tit du vender dig og lignende. Derduover er der en madrasguide, hvor man ved at indtaste alle sine oplysninger om hvordan man foretrækker at sove.

De to ting kombineret giver så et klart billede af hvad det er for en madras man bør investere i, og man kan se tage app’en med til sin Auping forhandler, så så prøve denne madras.

Better days kan både hentes til iOS og Android.