Bedste app til investering

0
2058

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi danskere er blevet ret vilde med at investere i aktier. Det er ikke længere noget der er forbeholdt specielle typer af mennesker, og det ikke kun velhavere og spekulanter der gør sig i aktiehandel. Det hænger utvivlsom også sammen med med, at det er blevet mere mere tilgængeligt. Man kan sagtens komme til at handle med aktier, uden at man behøver skulle bruge sin bank, oprette depoter, fremlægge budgetter og lignende. 

Der findes naturligvis de helt letbenede udgaver som June og Nora, hvor man lader andre investere for en i puljer og indsætter det beløb man vil investere. Disse kan naturligvis godt fungere, men man har ikke noget overblik over hvilke aktier der er tale om. Afkastet er bedre end renter, men typisk i den lave ende, da der primært investeres rimelig sikkert. 

Flere vil vælge selv

Der er da også flere og flere, der gerne selv vil tage kontrol over deres aktiehandler, også selvom det bare er på hobbyniveau og det ikke er hele pensionsopsparingen, der bliver sat over styr. Der er mange, der gerne vil finde de der gyldne aktier der stiger mere flere 100%, også selvom der er langt imellem dem. 

Der findes mange apps, der gør dette muligt, hvor man overfører fra sin konto eller via dankort til en konto og herfra så nemt kan investere i de aktier man vil. Blandt dem der er markedets bedste finder man eksempelvis Nordnet, Saxo Investor, eToro og flere andre. Du kan læse meget mere om investerings apps her og hvordan de fungerer og hvilken en du skal vælge. 

Du skal naturligvis altid huske, at når du er på et hobby niveau, må du aldrig investere mere end du kan tåle at tabe. For mens der kan være mange penge at tjene på aktiehandel, kan det hurtigt gå den forkerte vej – især hvis man ikke lige har sat sig ind i alting.