Brug tripadvisor til at finde restauranter

0
1706

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

De fleste kender nok godt hjemmesiden Tripadvisor, og der er da også en del der har hentet appen. Det er dog langt fra alle, der rent faktisk bruger den. Det er en synd og skam, for det er et perfekt sted at finde inspiration her i sommeren.

Der er mange af os, der er skal rundt og besøge steder, vi ikke nødvendigvis har været før, og derfor ikke lige ved hvad byen har at byde på. Det kan man finde på tripadvisor, og det er nemt og bekvemt, at finde nærmeste sted, hvis man har hentet app’en og slået sin GPS til.

Står du eksempelvis i den fynske hovedstad og leder efter den bedste restaurant i Odense, er det bare at vælge restauranter, finde den kategori af mad, som du har lyst til at spise og så ellers se, hvad app’en siger og hvad andre brugere har anmeldt.

I stedet for vare at kigge på antal stjerner eller se hvordan er plceret på listen, kan det være en god ide lige at læse et par anmemeldelser. Nogle gange er det primært baseret på gamle anmeldelser eller en masse udenlandske gæster. Der er ikke noget krav om om at man skal kunne bevise, at man har spist der, der KAN derfor ogsp være mange falske anmeldelser.

Dette kan man dog meget hurtigt tyde, hvis man bare læser de første 5-6 anmeldelser, og når man lige får sat et par ord på de oplevelser som folk har haft, får man en langt bedre fornemmelse, end hvis man bare ser at stedet har fået så og så mange stjerner.

Tripadvisor er den perfekte ledsager til rejsen og en god kilde, men man må stadig gerne være lidt kildekritisk.