Så meget hjælper Calm, på folk der har der psykisk svært

0
3690
Calm

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du ikke hørt om appen Calm endnu, så har du mulighed for at skabe bekendtskab med den i denne artikel, hvor appen vil blive introduceret for dig.

Calm er helt basic en meditations og søvn app. Calm skal hjælpe dig med at mediterer og falde i søvn. På sigt skal Calm altså kunne hjælpe dig med at slappe af, og komme af med evt. stress symptomer.

Hvad indeholder appen

Appens funktioner inkluderer bl.a. meditations øvelser samt søvn historier, som skal hjælpe dig til en bedre nattesøvn. Hvis du vil slippe alle tøjler og slappe helt af, når du fx er hjemme, så er appen også udstyret med diverse naturlyde såsom ind skylningen ved strandkanten, eller regnvejr i en regnskov. Hvilket er lyde som vi mennesker forbinder med fred og ro. Der er desuden inkorporeret en indåndings funktion, som hjælper dig til at trække vejret rigtigt. Denne funktion vil være rigtig nyttig, hvis du ofte har stresset situationer, eller hvis du har tildens til at få anfald. Til sidst er der også specielle musik numre, som også hjælper dig med at slappe af, og få focus.

En vinder app

Calm er en virkelig fantastisk app, og det er der mange som synes, den er derfor blevet kåret som ”App of the Year 2017” af Apple. Den er desuden blevet kaldt for “Happiest App in the World” af Human tech. Det er derfor tydeligt at det er en app som gør en forskel for brugerne, og at den hjælper de mennesker som udviklerne gerne ville ramme, med denne app.

Der skal uden tvivl tales for at fx bosteder for folk som har det svært, implementere denne app i deres hverdag og introducerer og vejleder deres beboere for denne fantastisk app. Denne app har givet rigtig mange mennesker som har det svært, en mere tryg hverdag.