Cover til iPhone SE 2020? Tjek dine muligheder her

0
810

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mobilcovers beskytter til en vis grad smartphonen mod slag og stænk, hvor hærdet skærmglas dog er vigtigt at få med i handlen i cover, hvis du ønsker at værne skærmen effektivt. Når det så er sagt, tjener mobilcovers i dag også andre funktioner. Fx kommer de med kortholdere, der sørger for at telefon ikke utilsigtet bliver (forsøgt) låst op, og så er coversene også flotte!

Cover til iPhone SE 2020

Hvis du leder efter et cover til iPhone SE 2020, har du naturligt nok masser at vælge fra. Både fra Apple selv og off-brand. Apple byder fx på de praktiske Smart Battery Case-covers, der udover blot at bestå af et beskyttende silikonecover også rummer et eksternt batteri, så du lige pludselig kan bruge din telefon i meget længere tid uden at oplade – en fryd for pendlere.

Tyndt cover eller læderetui?

Tynde covers kan du få med flotte designs, fx marmoragtige mønstre. De kan også findes helt gennemsigtige, hvis det kun er den beskyttende funktion, du interesser dig for. Covers til din iPhone SE 2020 kan du finde i læder, hvor læderetui-modellerne er de mest nævneværdige. Disse gør det at gå rundt med tegnebog overflødigt, for etuierne kommer med kortholdere.

Magnetlås beskytter din telefon

Etuicovers til iPhone finder du ofte med magnetlås, der sørger for, at coveret ikke åbner sig selv, hvis du nu skulle tabe telefonen. Låsen sørger for, at din iPhone er trygt pakket ind i læderet hele vejen ned til jorden. På den facon kan et cover tjene sig selv hjem igen – hvad du bruger på et beskyttende cover, sparer du på skærmreparation eller køb af en ny telefon.

iPhone-covers for enhver smag

Med et bredt marked for iPhone-covers kan du være vis på, at der er noget både for enhver smag samt for ethvert praktisk behov. Undersøg derfor dine covermuligheder allerede i dag.