De bedste lydbog apps

0
2675
Audio book concept. Headphones, coffee and book over wooden table. Top view with space for your text

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Der var en gang hvor bøger udelukkende var noget man købte i boghandlen. Senere hen blev det noget man købte på Saxo og andre websites der specialiserede sig i det. Sådan er det naturligvis stadig væk. Der omsættes for milliarder af fysiske bøger i alt fra boghandler til dagligevarerbutikker og online.

Det er dog ikke her den store udvikling er. Den er nemlig på vores smartphones og tablets, hvor flere og flere er begynd at få deres bøger. Nogle vælger e-bøgerne, men det især lydbøger der brager frem. Flere og flere har nemlig fået øjnene op for mulighederne ved at få deres litteratur gennem ørene.

Det åbner blandt andet muligheden for at man kan lave andre ting imens. Man kan klare opvasken, cykle en tur, gå tur med hunden, løbe, køre på arbejde eller noget helt helt andet. I en travl hverdag passer det derfor rigtig mange, at få deres fix den vej.

Derfor er der også kommet flere og flere apps, der tilbyder lydbøger. De fleste sælger det som abonnementer, hvor man har fri adgang til et stort antal bøger for en fast månedlig pris. Typisk er prisen lige under eller omkring 100 kroner, og for de penge, kan man altså høre alle de lydbøger man overhovedet vil.

Herunder ser du en liste over de mest populære tjenester, der tilbyder lydbøger til en fast månedlig pris, hvor du kan høre til du segner.

Saxo
Saxo startede som en online boghandel, men tilbyder nu også streaming af lydbøger gennem deres Saxo Premium.

Mofibo
Mofibi blev stiftet tilbage i 2013 og er en af de ældre tjenester på markedet, og blev i 2016 solgte til Storytel.

Bookmate
Bookmate er en international tjeneste med millioner af brugere verden over. I Danmark er den især udbredt da den er en del af Telmores Play abonnement.