Disse apps bør du installere på din mobil i dag

0
1444

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Ens telefon kan i ens hverdag bruges til mange forskellige ting. Nogle bruger det udelukkende som underholdningsmedie, men du kan også bruge den i dit professionelle liv og derfor kan din telefon også hjælpe dig med at være mere produktiv. Vi kommer her med en række apps vi synes du skal have på din telefon.

Sundhed

Der findes mange forskellige apps du kan bruge i din motion for et sundere liv. Det kan være du vil bruge telefonen til at holde styr på den mad du indtager således at du ikke får for mange kalorier, eller du vil bruge en app til at holde styr på din hastighed og dine længde når du er ude og løbe. Der findes som sagt mange apps til netop disse ting men af de mest populære kan nævnes LifeSum, Myfitnesspal og til løb Endomondo og Runkeeper

Alarm

Selvom mange telefoner har en indbygget alarm, så tager den ikkehøjde for hvordan du sover. Du kan finde apps der registrere hvordan du sover ved at måle på de lyde du laver og dermed sørge for at vække dig når du er i den letteste fase af din søvn og du dermed vil virke mere frisk og veludhvilet i løbet af dagen

Hold styr på dine koder

I en evig digital verden har man mange forskellige koder. Sikkerhedseksperter anbefaler at man har nye og forskellige lange koder til alle de tjenester man bruger, derfor kan det blive meget svært at holde styr på dem alle sammen. Heldigvis findes der tjenester der kan gøre det for dig. De vil lave en sikker kode til dig og huske den krypteret og dermed vil du mindste risikoen for at blive hacket. Det eneste du skal huske er koden til appen frem for koder til alt. Det vil fungere lidt ligesom et låsesystem, har du hovednøglen har du nøglen til alle dine andre ting. Læs mere om det her.