Disse smarts app vil ændre din færden på nettet fuldstændig

0
1393

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Man kan vælge at bruge ens smartphone til rigtig mange ligegyldige ting, men du kan så sandelig også vælge at bruge din telefon til mange ting der kan være rigtig gode for dig og som kan hjælpe dig meget i din hverdag. Der er nogle apps der fuldstændigt ændrer den måde vi gør ting på og den måde vi lever vores dag på, og nogle af dem vil vi prøve at gennem gå her.

Kalorie tæller

Der findes mange apps der kan hjælpe dig med vægttab. Hvad end det er om du skal dyrke mere motion, eller du skal holde øje med hvad det er du indtager af mad og at du ikke indtager for meget mad om dagen, så kan der findes rigtig gode kalorietællere derude som kan guide dig gennem tilværelse. Mange kan også minde dig om at drikke nok vand eller fortælle dig hvor sund din mad har været

Kode manager

For at have sikkerheden i top, så bør man have en lang, sikker og unik kode til alle de tjenester man bruger på nettet. Det kan dog være rigtig svært at huske så mange forskellige unikke koder til forskellige tjenester og derfor kan det være du skal have fingrenede i en app der kan huske dem for dig. Det kan fungere lidt ligesom en låsesmed der kan lukke dig ind overalt. Den krypterer oftest dine koder, så det er så sikkert for dig at have dem liggende der, og dermed har du kun behov for at huske koden til appen

Læring er aldrig for sent

Der findes også mange apps der er gode til at lære dig mange forskellige ting. Hvad det er lige fra at lære at kode, til at lære et nyt sprog til at lære at læse hurtigere, så kan du finde en app der kan hjælpe dig på vej.