Få en smuk altan eller have med plantekasser

0
908

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du godt kan lide at pynte din have eller din altan, så skal du da gøre det med blomster. Der er ikke noget, der passer bedre til en have eller en altan end planter.

Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre din have eller altan smuk med blomster og andet grønt.

Mange farver eller simpelt design?

Du kan selv bestemme, om du gerne vil have en masse forskellige farver, eller om du gerne vil have noget mere simpelt.

Det gode ved blomster er, at de findes i så mange forskellige farver. Du kan altså være sikker på at kunne finde noget, du godt kan lidt. Det kan f.eks. være, du har nogle møbler i en bestemt farve, som en bestemt slags blomster ville passe godt sammen med?

Du kan også vælge at have en masse forskellige planter. Det kan give et mere vildt og ukontrolleret udseende, og så er det også godt for biodiversiteten.

Hvilke plantekasser skal du vælge?

Der er også mange forskellige plantekasser, du kan vælge mellem, når du skal pynte din altan eller din have. Du kan vælge plantekasser i plastik, stål, eller du kan måske endda vælge cortenstål plantekasser. Disse har et tyndt lag af overfladerust, hvilket giver kasserne et unikt udseende, som der er mange, der er vilde med.

Hvor mange blomster skal du have?

Det kan også være svært at vælge, hvor mange blomster man skal have. Hvis du har en meget lille altan, så skal du måske være lidt forsigtig med at have alt for mange blomster. Det skal helst ikke være sådan, at din altan drukner helt i planter.

Hvis du har en stor have, så kan du til gengæld have rigtig mange blomster, uden at det gør noget.

Held og lykke med plantningen!