Få hardware as a service og slip for ubehagelige ekstra regninger

0
473

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som et kontorfirma er det vigtigt at alle computere og andet hardware kører optimalt, uden der er problemer med det. Det koster både tid, penge i tabt arbejdsfortjeneste og penge på reparationer hvis en computer skulle bryde sammen og ikke længere kan bruges. Sådanne situationer opstår desværre af og til, hvilket kan være super frustrerende da det er dyrt at skulle investere i en ny computer, også selvom det er firmaets regning. Derfor kan du med fordel overveje at få hardware as a service, så er du forsikret hvis uheldet skulle være ude og en computer er nede. Så slipper i for at skulle investere i nyt hardware og kan hurtigt og nemt få jeres gamle repareret. På den måde sparer i både penge, tid og får i mellemtiden i ny computer den berørte medarbejder kan bruge indtil den gamle computer er på toppen igen.

Hvad er hardware as a service?

Hardware as a service er, kort sagt en, forsikring på forskellige hardware devices i firmaet, der giver en smule mere frihed hvis en computer eller lignende skulle være ude af drift. Det sker naturligvis af og til at computere går i stykker eller giver op, hvilket kan være meget frustrerende da det ofte betyder, at man skal u og investere i nyt hardware eller vente i lang tid på at det gamle bliver repareret. Med hardware as a service slipper du meget mere smertefrit, og kan bare indlevere computeren til reparation, mens du får udleveret en lånecomputer i mellemtiden. Så kan du fortsætte med at arbejde og nemt og hurtigt hente den gamle computer når det er fixet. Denne løsning med hardware as a service er specielt egnet til firmaer, så firmaets ikke mister alt for mange penge når uheldet er ude!