Få hjælp til at blive gravid med apps

0
4957
Få hjælp til at blive gravid med apps

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag bruger vi teknologi til en masse ting i hverdagen, store som små. Teknologien har gjort mange ting nemmere, og i dag kan vi både handle madvarer ind, købe tøj, bestille tid til lægen og finde vores nye kæreste på nettet. En hel ny trend inden for teknologien er at få hjælp til at blive gravid. Denne hjælp kan du få blot ved at hente en app. Da mange danskere venter længe med at få børn, kan det ofte være vanskeligt. Det kan være svært at regne ud, hvornår man er mest frugtbar, men nu er der hjælp at hente.

Appen hjælper dig

Appen er specielt udviklet til at hjælpe kvinder, som ønsker at blive gravide. Hvis en kvinde ønsker at få hjælp til at blive gravid, skal hun først og fremmest hente appen. Inde i appen skal der løbende indtastes oplysninger om hendes helbred og menstruationscyklus. Med denne information kan appen, ved hjælp af en smart algoritme, udregne hvornår hun har ægløsning, og hermed hvornår hun har bedst chance for at blive gravid.

Hvis en kvinde allerede er blevet gravid, findes der også en app som gør det muligt at følge med i fostrets udvikling, selvom det finder sted inde i maven. Alt efter hvor mange uger hun er henne, er det muligt at se og læse om, hvor meget babyen har udviklet sig.

Derfor er appen smart

Appen er en smart opfindelse, fordi den kan hjælpe en masse kvinder. Den kan hjælpe kvinder med at forudsige, hvornår de har bedst chance for at blive gravide, og hermed kan mange kvinder spare en masse penge, da de slipper for fertilitetsbehandlinger. Appen kan enten være et supplement til- eller en erstatning for den klassiske ægløsningstest. Ægløsningstesten kan også hjælpe dig med at finde ud af, hvornår du har ægløsning. Inden apps og ægløsningstest, kunne man kun regne sin ægløsning ud ved at tælle cirka 14 dage frem efter menstruationen. Med apps og tests er det blevet meget lettere at regne det præcise tidspunkt ud for sin ægløsning, og hermed har det gjort det lettere for mange kvinder at blive gravide, uden hjælp fra fertilitetsbehandlinger og lignende.