Find det bedste udstyr til dit kæledyr

0
1140

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Kæledyr er dejlige. Og i Danmark er vi meget glade for dyr. Omkring 40% af alle danske husstande har et kæledyr. Med så mange dyr rundt omkring i det danske land er der stor efterspørgsel efter gode dyrehandlere, hvor man kan købe mad og udstyr til sit kæledyr.

Leder du efter en dyrehandel, hvor du kan få alt det, du mangler, så se nærmere her.    

Hunden er favorit

Det mest populære kæledyr i Danmark er hunden. Hunden er loyal og intelligent. Og sammen med en hund kan vi mennesker lave en masse dejlige aktiviteter. Har du hund, har du derfor brug for udstyr både til gåturen og til hjemmet. 

I en dyrehandel kan du købe alt, hvad du skal bruge til din hund. Og dyrehandleren kan også vejlede dig, så du finder det hundefoder, der er bedst for din hund. 

Hvad angår popularitet, er hunden stærkt efterfulgt af katten. Katten behøver du ikke gå tur med. Til gengæld har du brug for en god transportkasse, et kradsetræ og masser af godt legetøj. 

Katte eller mus?

Et domesticeret dyr bliver nemlig aldrig rigtigt voksen, og selv gamle katte elsker at lege katten efter musen. Musen er et andet kæledyr, som er forholdsvis udbredt herhjemme. Dog er danskerne generelt lidt gladere for andre gnavere.

Kaniner, marsvin og hamstre er mest populære. Til hamsteren kan du i en dyrehandel få alt muligt sjovt udstyr. Det vigtigste er et hamsterhjul, som den lille uldtot aldrig bliver træt af at spæne rundt i. 

Og så er der selvfølgelig fuglene, som også er populære kæledyr. Herhjemme er vi især glade for de farvestrålende undulater og kanariefugle. Hvis du gerne vil have en fugl, men ikke helt ved, hvilken én, du skal vælge, kan du altid få råd og vejledning hos din dyrehandler.