Køb alt til børn fra denne app

0
2174
Køb alt til børn fra denne app

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er blevet meget populært at handle via apps, og det gælder i den grad også ting til børnene. Via appen Reshopper kan du for eksempel købe stort og småt til børnene fra dit lokalområde – naturligvis brugt. Fordi appen arbejder med dit lokalområde, kan du hurtigt gennemføre købet og afhente varen, selvom du har et stramt program i hverdagen.

Brugt er billigt

Den helt store fordel ved Reshopper-appen er, at du køber brugte varer. De er ofte i bedre stand end i den lokale genbrugsbutik, og så er de naturligvis langt billigere end en splinterny vare. Mange ting til børn kan bruges i langt flere år, end den enkelte familie har brug for dem, og derfor giver det god mening at sælge dem videre. Det betyder også, at du får flere penge tilbage, som du kan bruge på at købe en lækrere vare næste gang. Og den kan naturligvis igen sælges til en god pris, fordi startprisen var høj. På den måde kan du altså få råd til flere lækre ting til børnene.

Større møbler som senge giver det især mening at købe brugt. Børn kan for eksempel kun bruge en juniorseng i få år, men sengen bliver langt fra slidt op på den tid. Derfor er det en god forretning at sælge juniorsenge videre, og I kan spare mange penge på at købe sengen brugt. Måske kan en god juniorseng endda sælges videre igen bagefter.

Genbrug er bedre for børnene

En anden fordel ved at købe brugt er, at nogle af kemikalierne fra produktionen er forsvundet fra produktet. Det gælder især tøj og andre tekstiler, som bliver vasket. For hver vask forsvinder der nemlig flere skadelige stoffer ud af tekstilerne, og det kommer både børn og miljø til gavn, at man ikke bruger splinternyt tøj.

Samtidig er der naturligvis den helt åbenlyse gevinst, at genbrug er bedre for miljøet. For hver juniorseng, der bliver købt brugt, skal der produceres én mindre. Det betyder altså, at miljøet bliver sparet for maling, lak, lim og andre restprodukter fra produktionen.