Overvejer du et ITIL kursus?

0
1197

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du overvejer, hvorvidt du skal tage ITIL kursus, er du kommet til det helt rigtige sted. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan og hvorledes et ITIL 4 kursus kan gavne dig, og du vil ligeledes blive præsenteret for de forskellige kurser inden for området.

Hvordan kan et ITIL 4 kursus gavne mig?

Et ITIL 4 kursus kan være medvirkende til at give dig den fornødne viden, når det kommer til virksomheders IT-infrastruktur. IT-branchen har i de seneste mange år været i en rivende udvikling, og der er intet, der tyder på, at udviklingen vil stoppe lige foreløbigt. I den sammenhæng er det relevant at have de rigtige værktøjer, så du hele tiden kan være på kant med udviklingen.

ITIL kurser er de mest anerkendte og udbredte kurser på markedet, når det kommer til IT Service Management. Så hvis du ønsker at optimere dine evner på dette område, er dette ITIL kursus helt sikkert noget, som kan gavne dig og dine kompetencer.

En naturlig gennemgang af kurserne

Hvis du ønsker at tage de forskellige ITIL kurser, skal du igennem et forløb, hvor du stiger i niveau kursus efter kursus. Inden for ITIL kurser er der fem forskellige retninger:

  • ITIL Foundation

  • ITIL Intermediate

  • ITIL Lifecycles

  • ITIL Capability

  • ITIL Practitioner

ITIL Foundation er grundlaget for at kunne tage de andre kurser. Hvis du ikke har bestået denne kursusgang, kan det ikke lade sig gøre at tage de andre niveauer. Kurserne er lavet med udgangspunkt i et pointsystem, hvilket betyder, at du skal have X antal point for at kunne tage de videregående kurser.

De forskellige kurser er ligeledes opbygget således, at du kan tilpasse dem, så de passer til de ting, som du beskæftiger dig med i dit arbejdsliv. På den måde får du kombineret teori og praksis på den bedst mulige måde.