Print instagrambilleder direkte fra telefonen

0
2842

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er på ingen måde nogen hemmelighed, at vi lever i en digital verden, og at langt det meste af vores færden i form af begivenheder, rejser lignende bliver dokumenteret online. Vores billeder ligger på Instagram, Facebook og vores telefonner, og det er efterhånden de færreste af os, der får fremkaldt billeder, men når det kommer til nostalgien, er det federe at sidde og kigge på fysiske billeder end på en telefon.

Hvis du hører til blandt dem der egentlig godt kan lide at have fysiske billeder at kigge på, men er dårlig til at få dem fremkaldt, så kan du overveje at købe en fotoprinter, hvor du kan printe billederne hjemme ved dig selv, så er der en meget større chance for, at du rent faktisk får det gjort.

De fleste af os danskere er vilde med instagram, og der er mange der har det som deres foretrukne sociale medie, hvilket også betyder, at vi uploader billeder til det i stor stil. Nogen smider billederne op som de er, men der også er mange der benytter filtre til at få billederne til at se lidt mere lækre ud.

Disse filtre er det også muligt at få med når man printer, hvis man ellers benytter de rette apps til formålet. En af de bedste hedder Print Studio, og gennem denne kan man vælge de billeder fra sin Instagram profil, som man vil printe og så gøre det direkte fra sin telefon.

Hvad koster det?

Der er nok mange, der har hørt historier om hvor dyrt det er at printe billeder og det kan da også hurtigt koste et par kroner pr billede, men det kan dog også gøres billigere. Canon er blandt dem der laver de mest effektive fotoprintere, og køber man kompatible blækpatroner (uoriginale), der koster langt under halvdelen af originale kan man godt komme under en krone pr billede. Du kan finde blækpatroner til Canon printere her.

En god og effektiv printer er lidt dyrere end en der ikke er så effektiv, men den kan hurtigt blive merprisen værd, og samtidig følger pris og kvalitet også. Der er ikke meget sjov ved at printe billederne hvis kvaliteten ikke er i orden.