Så meget information giver du dine apps adgang til

0
2347
adgang til apps

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I det samfund som vi lever i, der er vores smartphones nærmest helt uundværlige, der er efterhånden ikke mange danskere tilbage som ikke render rundt med en iphone eller en anden type smartphone. Det er der heller ikke noget at sige til, da der hele tiden udvikles apps som har til formål at gøre vores hverdag nemmere og mere interessant. Dette er også noget firmaer finder ud af, og derfor inkorporerer de både apps i deres interne arbejde og i deres kontakt med kunderne. Men disse applikationers eksistens er ikke uden problemer og kontroverser, man bliver nemlig tvunget til at opgive en masse personlig information, når man downloader dem. Mange danskere er slet ikke klar over alt den information, som man giver væk, da mange ikke læser betingelserne, inden de downloader appen. Kig her for det bedste abonnement til din mobil og dine apps.

Informationen er ikke relevant for appen

Meget af den information som man giver væk, når man downloader applikationerne er slet ikke relevant for applikationerne, da de egentlig ikke skal bruge så meget information. Men alligevel så kræver udbyderne utroligt meget information som bliver lagret til evig tid i en database. Det er dog ikke for sjov, at denne information bliver indsamlet, den bliver nemlig solgt videre til virksomheder som kan bruge den til målrettede annoncer. Dette er også en af grundende til, at man bliver præsenteret for annoncer som matcher de sider og produkter, som man tidligere har besøgt.

De slemmeste apps er sociale medier

Nogle apps kræver mere information end andre, da de naturligt har brug for mere information for at fungerer, og da man i højere grad har adgang til andres og ens egen information i dem. Flere eksempler på sådanne apps er facebook, twitter og instagram. Disse apps er selvfølgelig udviklet til, at man kan dele ud af sin information, men det er ofte sådan, at man ender med at dele lidt mere af sin information, end man havde regnet med.