Sådan bruger du din telefon til at holde styr på dit hjem

0
1146

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Mere eller mindre alle ejer en telefon i dag, en telefon fyldt med apps. Disse apps har mange forskellige formål og kan på mange måder være med til at gøre vores liv lettere. Der findes nemlig mange smarte apps derude, som hjælper os med at holde styr på en masse forskelligt. For eksempel kan du bruge en app til at holde styr på din opbevaring.

Forbindelsen mellem opbevaring og apps

Vi oplever næsten alle sammen følelsen af at mangle plads fra tid til anden. Denne plads vil vi kunne få tilbage ved at opbevare nogle af vores ting mere praktisk. For eksempel ved at gemme nogle af tingene lidt mere væk. Du kan læse meget mere om, sådan bruger du dit hjem til opbevaring her.

Det kan blandt andet være dit vintertøj, som skal gemmes væk om sommeren. Dette kan du være smart og gemme under sengen, mens du kan gemme de ekstra stole i skuret. Men et halvt år senere følger spørgsmålet; hvor har jeg dog gemt det? Dette spørgsmål kan du let finde svaret på, hvis du bruger din telefon til at holde styr på opbevaringen for dig. Det kan for eksempel være et Google docs dokument, som du kan dele med hele familien.

Visualiser fremtiden

Ved brug af din telefon kan du også finde mange indretningsapps, der giver dig mulighed for at visualisere, hvordan din bolig skal se ud i fremtiden. Hvilke forbedringer og forandringer du gerne vil lave. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have et forhøjet blomsterbed i haven men ikke helt ved, hvorhenne det vil se bedst ud. Er dette tilfældet, er et godt tip at bruge en støttemur til at sikre, at den bliver stående. Du kan finde mere om opbygning af støttemur