Sådan sætter du det bedste hjemmekontor op

0
345
kontorstol

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

På grund af Corona krisen er mange jobs nu på fuld- eller deltid blevet til hjemmearbejde. Dette er en udvikling som mange indenfor forskellige brancher er glade for, men det kommer også med sine problematikker – især manglen på et hjemmekontor.

Du skal have et “hjemmekontor”

Det er enormt vigtigt, at du har det ordentlige udstyr (såsom en god kontorstol) og et dedikeret rum, som kan fungere som et kontor.

Det behøver ikke være et separat rum, men det skal helst ikke være soveværelset. Dette kan nemlig gøre, at hjernen blander afslapning og arbejde sammen, og du kan derved få svært ved at falde i søvn i det samme rum som du arbejder i.

3 ting, der skal være på hjemmekontoret

Når du skal opsætte hjemmekontoret, så er der 3 ting, der er et must:

1. En god kontorstol

Du har brug for en god kontorstol, som støtter ryggen og den gode siddestilling, da en dårlig siddeplads kan både gøre dig mindre produktiv og give smerter.

Læs mere her om gode kontorstole.

2. Plads og redskaber til organisering

Et ordentligt og nydeligt arbejdsmiljø er et must, da dette vil hjælpe på produktiviteten, overblikket og motivationen.

Derfor er det vigtigt at have skuffer, ringbind og alt muligt andet, som er godt organiseret og tiltænke til dit arbejde.

3. Er godt computer set up

Når man skal arbejde hjemmefra, så følger der ofte mange online møder med. Du skal derfor som det mindste have en nogenlunde computer (med en god mikrofon og kamera) og en god internetforbindelse.

Husk at tage pauser, selvom du arbejder hjemmefra

Man kan hurtigt komme til at føle, at man må præstere mere, når man arbejder hjemmefra. Dog skal du ikke presse dig selv mere, end du ville på kontoret.

DEL
Tidligere artikel
Næste artikelDu kan nå langt med et speak