Sådan kan du færdes sikkert på internettet

0
923

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I dag er internettet udvidet til uhåndgribelige størrelser. Der findes flere online butikker, spil og medier, end du kan tælle, og det kan godt være lidt svært at finde rundt i. Samtidig kan man godt komme til at tro, at sikkerheden på internettet dermed er blevet værre, men det er ikke helt sandt. Der findes en masse muligheder for at sikre sig, man færdes sikkert på nettet. Med disse tips, kan du i hvert fald føle dig lidt mere sikker.

Læs anmeldelser

Hvis du eksempelvis leder efter et nyt møbel eller en ny telefon, du gerne vil købe, så vil du nok opdage, at der er rigtig mange udbydere, der sælger det samme produkt. Nogen billigere end andre. Men for at sikre dig, det hele er i orden, så kan det være en ide at læse andres anmeldelser af både produktet og den hjemmeside, der sælger det. Det kan du gøre på hjemmesider som Trustpilot, hvor bedømmelserne kan give dig en ide om, hvorvidt du kan stole på udbyderen eller ej.

Nem-ID

Hvis du har fået dig det bedste casino overblik, og spiller løs, eller hvis du er i gang med at købe noget på nettet, så er der lige pludselig risiko for, at du bliver snydt. Flere og flere online udbydere benytter sig af Nem-ID som en forsikring for, at det ikke er fusk, og at dine penge og dine private oplysninger bliver taget seriøst.

Generel sikkerhed på internettet

Når man færdes på nettet, er det rigtig vigtigt, man tager højde for, at der er nogen derude, der prøver at udnytte de, der ikke er forsigtige på internettet. Kig efter E-mærket, sørg for at hjemmesiden er til at stole på, og tjek altid efter, inden du skriver dine dankortoplysninger ind eller giver oplysninger om dig selv. Så skal du nok være sikker.

StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu – Spil ansvarligt | Minimum 18 år