Styr din virksomhed med en app på alle dine digitale platforme

0
1291

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At drive en virksomhed er ikke nogen let sag, det kræver utroligt meget arbejde at skulle holde styr på samtlige afdelinger, projekter, handler osv. som foregår hver dag i en større virksomhed. Hver dag er man afhængig af, at samtlige processer fungere optimalt og parallelt med hinanden, så virksomheden kan producere det bedst mulige output. Når der er tale om en større virksomhed, så produceres der utroligt meget data, som er vigtigt at have styr på. Dette kan dog være svært, da de forskellige afdelinger i en større virksomhed ofte lagre deres data i hver deres system. Dette er dog intet andet end en hæmsko for virksomheden, da chancen for fejl er meget større, end hvis alt data samles i et program. Dette kan nemt gøre med et ERP – system som har mange fordele. Find dit her.

Få et bedre overblik

Formålet med ERP – systemet er at samle data fra aktiviteter som økonomi, salg, lager, produktion og indkøb, så man nemt og hurtigt kan danne sig et overblik og sammenligne alt data, så man kan opdage eventuelle fejl hurtigt. Dette overblik gør, at man hurtigere kan tage beslutninger vedrørende den daglige drift af virksomheden, hvilket altså gør hele virksomheden mere effektiv.

Mindsk antallet af fejl

Der er en langt større risiko for at lave fejl, når man ikke har alt data samlet et sted. På den måde kan man ikke hurtigt sammenligne tallene og finde ud af, om de passer sammen. Når der bliver lavet færre fejl, vil det på samme tid koste virksomheden færre penge, og virksomhedens aktiver vil foregå hurtigere.

Gør virksomheden mere mobil

ERP – systemet er internetbaseret, hvilket vil sige, at alle som har programmet og adgang til virksomhedens data. Dette gør, at afdelingerne ikke fysisk skal overføre et regneark eller lignende til deres chefer. I stedet kan cheferne selv tjekke virksomhedens data på alle deres digitale platforme som fx computere, tablets eller smartphones.