Styr dit lys!

0
3645
Flowerpot lampe

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Tilbage i firserne begyndte det at blive alhmideligt med fjernebetjening til vores fjernsyn. Vi kunne nu bare blive siddende i sofaen og skifte kanal og justerer lyd og billede. Den blev måske ikke brugt så flittigt eftersom der ikke var så mange kanaler at vælge imellem og begrebet “zappe”-rundt var ikke rigtig på banen endnu.

Fjernstyr dit lys

Nu kan man bruge sin telefon som fjernbetjening til tv’et, i hvertfald hvis man har appel tv. Men det er ikke det eneste i sit hjem, som man kan styrer fra sofaen eller hvor man nu ellers befinder sig. Nu kan du ændre lyset i hele dit hjem, så det passer til det humør du ønsker. Det kræver blot at du har philips hue pære og den tilhørende app. En hue pære er en pærer som er koblet op på dit wifi-netværk og derfor kan styres fra mobilen. Du kan selvfølgelig tænde og slukke for en bestemt lampe, men du kan også justerer Lysstyrken og endda skifte farve. Det giver helt nye muligheder for at skabe unikke og hyggeligestemninger i dit hjem. Du kan starte dagen med et blidt orange lys, så du får fornemmelsen af solopgang og du lan lave en festlig belysning, hvor pærene bliker i forskellige farver, når der skal være fest i hjemmet.

En pære alene giver ikke hele stemningen.

Man begynder at lægger mere mærke til lyset nå det ikker er som i de fleste andres hjem. Det vil sige at man begynder at lægge mærke til hvor lyset rent faktisk kommer fra. Lampen får markant mere opmærksomhed når lyset er kommer ud fra den pludseligt er blåt. Derfor giver det god mening at finde den helt rigtige og lækre lampe til ens Philips hue system. Det er ikke fordi at den skal kunne noget bestemt, den skal bare kunne ‘tåle’ mere opmærksomhed end normaltog det kræver ofte lidt kvalitet. Det kunne f.eks. være designklassikeren “Flowerpots” fra Verner Panton (Verpan). Se den her og få inspiration til din philips hue lampe.