Styrk fællesskabet i virksomheden

0
1851

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Dig og dine ansatte bruger meget tid sammen, når I er på arbejde. Det er derfor vigtigt, at I har et godt fællesskabet. Et godt fællesskab afspejles nemlig også rent forretningsmæssigt, da det på denne måde vil gå bedre. Fælles aktiviteter er vejen frem for at øge fællesskabet.

Teambuilding

Teambuilding er et godt eksempel på, hvordan du kan skabe et bedre fællesskab blandt dine ansatte. Det at være afsted på teambuilding tur finder de fleste folk ud af efterfølgende viser sig at være meget gavnligt. Teambuilding er med til at ryste dine ansatte mere sammen, og de ser hinanden på en anderledes måde end, når de befinder sig på arbejdspladsen. Når I tager på teambuilding, kan I enten vælge at være afsted et par dage eller tage af sted på en heldags teambuilding tur. Styrk jeres bekendtskaber til hinanden og se jer vokse sammen.

Challenge

Det at skabe et afbræk fra hverdagenes daglige arbejdsopgaver gør, at du får tænkt og får luftet hovedet, så du kan koncentrere dig endnu mere. Forslå derfor dine ansatte, at I skal lave en challenge, hvor I kan udfordre hinanden. Denne challenge kan være alt mellem himmel og jord, men nogle ideer kan være:

  • Hvem kan ligge i planken i længst tid? Lav planken hver dag og se jer blive stærkere og skab en konkurrence, om dig eller dine ansatte kan ligge i planken i længst tid.

  • Hvem er mest aktiv? Aktivitet kan I skabe en konkurrence omkring, hvem der dyrker mest motion i løbet af en uge, eller hvem der kan gå flest skridt, er en sjov måde at konkurrere mod hinanden. I vil på denne måde også få set hinanden anderledes, og I kan være hinandens motivationsfaktorer. Du kan f.eks. tage din elcykel på arbejde – find din elcykel på elcykelinfo.dk – danmarks bedste oversigt. I kan bruge en app til at holde øje med, hvor meget I får bevæget jer i løbet af en uge.