Tidsregistrer via en app

0
2180
tidsregistrering app

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi lever i en tidsalder, hvor digitale applikationer er en del af vores hverdag. Vi kan ikke leve uden apps på vores telefoner og heller ej på vores computere.
Der bliver derfor også i højere grad udviklet apps, der kan gøres vores dagligdag nemmere og mere simpel. Dette kunne eksempelvis være en løsning, der gør det nemmere at handle ind. Coop har netop lanceret en ny betalingsløsning i udvalgte butikker, hvor kunderne kan ”scanne” deres varer med mobiltelefonen og betale via den mobile app.

Tidregistrering app

Ovenstående er et af mange eksempler, hvor udviklere forsøger at forenkle helt normale steps i vores liv ved hjælp af smartphones.
Der bliver i høj grad udviklet apps til den private sektor, men der bliver samtidig også udviklet til erhvervslivet. Eksempelvis kan virksomheder benytte sig en tidsregistrering app.
EasyProject har udarbejdet en løsning, der kan det samme, som EazyProject tilbyder online via deres platform, men nu via mobiltelefoner.
Hvad enten man er Android eller iOS-bruger, er det muligt at benytte sig af deres software til smartphones og tablets.
Den er lavet således, at den både kan anvendes, når man er online og offline. Derfor kan man stadig registrere kørsel, arbejdsopgaver mv. – selv når man havner i et område uden mobildækning.

Det er samtidig muligt at have en form for rollefordeling for sine medarbejdere. På denne måde opnår man, at hver medarbejder udelukkende har mulighed for at tilgå de elementer, der er relevant for den enkelte.

Integrationen mellem smartphones og online platform gør, at denne tidsregistrering app er ideel for eksempelvis kørende sælgere.
Tidsregistrering er en nødvendighed, da det kan bruges som faktureringsgrundlag og giver den nødvendige dokumentation til dette.

Ovenstående er et godt eksempel på, hvordan apps kan løse opgaver i erhvervslivet. Vi vil højst sandsynligt se flere apps som disse i fremtiden, der vil gøre vores arbejdsliv mere bekvemt.
Fremtiden vil formentlig også blive integreret med smartwatches, så man har elementerne lige ved hånden.