Vælg det rigtige hæve-sænke-bord

0
2551
skrivebord

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du arbejder på kontor, sidder du meget ned. Hvis du ikke vælger at investere i et hæve-sænke-bord, så sidder du ned i gennemsnit 7 timer på arbejdet. Det svare til 35 timer om ugen, du sidder ned på arbejdet bare, så sidder du også ned når du kommer hjem. Derfor er det vigtigt at få købt et hæve-sænke-bord som gør at du variere mellem at stå og sidde ned imens du arbejder. 

Fordele ved at varierer ens arbejdsstilling 

Hvis du skifter mellem at stå og sidde, gavner det din blodcirkulation. Derudover styrker det din muskler, og vigtigst af alt, så mindsker det risikoen for ryg- og skuldersmerter.  

Hvad skal du vælge? 

Først og fremmest skal du vælge et bord alt efter din egen højde. Hvis du er meget lav eller meget høj, skal du vælge et treleddet bord. Det treleddet bord har et højdeinterval på 64-123 cm. Hvor et toleddet bord har et højdeinterval på 68-114 cm. Derfor siger man at hvis man er omkring de 180 cm, skal man vælge et toleddet, og hvis man er omkring 160 eller over 195 cm skal man vælge et treleddet bord, da den både kan være meget lav, men også kan være meget høj. 

Hvor meget bordplads kræver du? 

Vælg dit hæve-sænke-bord efter hvor meget plads du har på kontoret. Husk at et hæve-sænke-bord kan fylde mere end et standardskrivebord. Derfor er det vigtigt at du har de rette mål, inden du vælger dit kommende skrivebord. 

Pænt design 

Mange forbinder hæve-sænke-borde som store klodsede monstrummer, men sådan hænger det ikke sammen mere. Du kan i dag, sagtens finde mange pæne designede hæve-sænke-borde. Det kræver bare man finder de rigtige design. Der er også stadig nogle store klodsede imellem. 
Men alt er smag og behag. Men vigtigt er at du tænker på helbredet, når du vælger dit næste skrivebord. 

DEL
Tidligere artikelStyr dit lys!
Næste artikelDe bedste lydbog apps