Weekendhygge: Hold en filmaften

0
762

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvem elsker ikke en afslappet weekend, hvor man kan rende rundt i sweatpants og spise snacks, mens man ser film med sine venner? Hvis du er én af de mange, skal du overveje, om ikke det er på tide med en filmaften. Hvis du selv skal være vært og mangler lidt inspiration eksempelvis til hvad du kan servere til aftensmad, eller hvilke snacks du kan lave, kan du læse videre her.

Få styr på elektronikken

Først og fremmest skal du have styr på elektronikken. Hvis i streamer, skal du have styr på dine streamingenheder og evt. forbindelsen til din telefon eller computer. Det kan også være, at du har en god gammeldags DVD-afspiller, som du har planer om at koble til tv’et. Har du en Blu-ray skal du sikre dig, at du har de rette kabler – for eksempel er der mange, der investerer i et optix kabel, så de er sikre på, at lyden er af god kvalitet, når man tænder for sin blu-ray.

Vælg nogle filmbud på forhånd

Når man er mange mennesker, der skal blive enige om, hvilken film man skal se, kan det nemt blive problematisk at blive enige. Hvis du gerne vil sikre dig, at i ikke bruger hele aftenen på at diskutere, hvad i skal se, kan du vælge nogle forskellige film fra forskellige kategorier på forhånd, så dine gæster kan stemme om, hvad i skal se.

Server en god aftensmad

Der er mange ting, man kan servere inden en filmaften. Det kommer også helt an på, hvor meget tid du har til at lave maden. Hvis du leder efter lette retter er hjemmelavet pizza, pitabrød eller mexicanske pandekager et hit blandt de fleste. Disse retter er nemme at justere, så gæsterne selv kan vælge, hvad der skal i deres pandekage eller pitabrød.

Lav lækre snacks

Man kan ikke have en filmaften uden snacks, så det skal man naturligvis også tænke over, når man holder en filmaften. Måske er dine gæster til popcorn, som er en klassisk snack, når man ser film. Det kan også være, at du gerne vil prøve kræfter med noget hjemmelavet, som overrasker dine gæster.

Hvis du gerne vil lave hjemmelavede snacks, skal du måske prøve kræfter med at bage en kage, eller måske du vil kaste dig ud i en isdessert. Her er brownie med is og frugt altid et hit, og du kan også forsøge dig med for eksempel en bananasplit.